Echipamente PSI – Stingatoare incendiu si accesorii PSI

Sistemele de prevenire și stingere a incendiilor – PSI – sunt sisteme proiectate pentru a împiedica sau a controla incendiile. Acestea pot include sisteme de alarmă, sisteme de detectare a incendiilor, sisteme de stingere tip sprinkler, sisteme de stingere si limitare a incendiilor tip hidranti, sisteme de ventilare controlată, sisteme de evacuare a oamenilor din clădiri și alte măsuri de protecție.

Sistemele de alarmă sunt proiectate pentru a alerta persoanele din clădire atunci când se declanșează un incendiu, astfel încât să poată părăsi clădirea în siguranță.

Sistemele de detectare a incendiilor sunt proiectate pentru a detecta prezența unui incendiu prin intermediul senzorilor care sunt instalați în clădire. Acestea pot include senzori de fum, senzori de căldură și senzori de flacără.

Sistemele de tip sprinkler sunt sisteme de stingere a incendiilor care constau dintr-o rețea de conducte de apă prin care apa este distribuită în clădire prin intermediul unor duze care sunt activate de căldură.

Sistemele de limitare si stingere a incendiilor sunt proiectate pentru a controla sau a stinge incendiile prin intermediul utilizării unor agenti de stingere, cum ar fi apa (sisteme de stingere tip hidranti), spumă, sau CO2.

Sistemele de ventilare controlată sunt proiectate pentru a controla circulația aerului în clădire în cazul în care se declanșează un incendiu, astfel încât fumul și căldura să poată fi evacuate din clădire.

Sistemele de evacuare a oamenilor din clădiri sunt proiectate pentru a ajuta la evacuarea persoanelor din clădire în cazul în care se declanșează un incendiu sau în cazul în care este nevoie de o evacuare de urgență din alt motiv. Acestea pot include scări de evacuare, rampe de evacuare și alte mijloace de evacuare.

Contacteaza un consultant PSI

Etichete: Etichetăhidrant interior, EtichetăPSI, Etichetăsisteme psi, Etichetăsprinklere
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?