Reductii PSI

Afișez toate cele 5 rezultate

Reductiile si racordurile de refulare sunt esentiale in echipamentele de stingere a incendiilor. Acestea sunt folosite pentru conectarea furtunurilor de pompieri la diversele echipamente de refulare si hidranti. Reductiile si racordurile sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi aluminiu sau fonta, pentru a rezista la presiuni mari si la actiunea agentilor externi.

Exista mai multe tipuri de reductii si racorduri disponibile, in functie de dimensiunea furtunului si de tipul de echipament la care se conecteaza. Ex. hidrant, motopompa

De exemplu, exista reductii pentru furtunuri de 2 toli, 3 toli sau 4 toli, care se potrivesc cu furtunurile corespunzatoare. De asemenea, exista racorduri pentru hidranti, pentru tevi si pentru alte echipamente de stingere.

Este important sa alegem reductiile si racordurile potrivite pentru echipamentul nostru, astfel incat sa putem efectua o interventie rapida si eficienta in caz de incendiu.

Speedfire.ro, comercializa doar reductii si racorduri de cea mai buna calitate, care sunt certificate si omologate conform standardelor in vigoare.

Daca doriti sa aflati mai multe despre reductii si racorduri de refulare, va invitam sa consultati oferta nostră sau sa ne contactati direct pentru informatii suplimentare.

Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?