Accesorii PSI

Afișez 1 - 16 din 59 de rezultate

Accesorii PSI – Gama completa accesorii si echipament PSI: cutii hidrant, pichet, furtun, racord, tevi refulare, stingatoare, hidranti, tun apa, unelte psi, echipament pompier, autospeciale pompieri

#Pichete PSI & Accesorii #Furtunuri PSI #Tevi PSI #Chei racord & hidrant #Reductii PSI #Cutie & accesorii hidrant #Racorduri PSI

Este foarte important să dispunem de echipamente PSI adecvate pentru a putea interveni în situații de urgență în care este necesară acțiunea pompierilor.

În ceea ce privește gama completă de accesorii și echipamente PSI, aceasta poate include următoarele:

 1. Cutii hidrant – acestea sunt folosite pentru a proteja hidranții și pentru a face accesul la aceștia mai ușor.
 2. Pichete PSI – este un panou folosit pentru depozitarea echipamentelor PSI utile in spargerea ușilor sau ferestrelor în cazul în care este necesară intrarea forțată în clădiri sau alte spații.
 3. Furtun refulare – acesta este un echipament esențial pentru stingerea incendiilor. Furtunurile PSI sunt disponibile în diferite dimensiuni și pot fi confecționate din materiale precum cauciuc, PVC sau alte materiale sintetice.
 4. Racorduri si reductii PSI – elemente de legătură între furtun și hidrant sau alte tipuri de echipamente PSI.
 5. Tevi de refulare – acestea sunt utilizate pentru a transporta apa către locul unde este necesară intervenția.
 6. Stingătoare incendiu – acestea sunt folosite pentru stingerea incendiilor mai mici, precum și pentru a preveni izbucnirea incendiilor.
 7. Hidranți – aceștia sunt folosiți pentru a asigura o sursă de apă pentru pompieri în timpul intervențiilor.
 8. Tunuri de apă – acesta este un echipament utilizat pentru a direcționa jetul de apă către zona afectată de incendiu.
 9. Unelte PSI – acestea pot include diferite tipuri de instrumente precum topoare, rangi, chei hidranti, galeti PSI și alte echipamente utilizate pentru a sparge uși, ferestre sau a tăia obiecte în cazul intervențiilor de urgență.
 10. Echipament pentru pompieri – acesta poate include costume de protecție, măști de gaz, cizme, mănuși și alte tipuri de echipamente necesare pentru a proteja pompierii în timpul intervențiilor de urgență.
 11. Autospeciale pentru pompieri – acestea sunt vehicule special echipate și destinate intervențiilor de urgență. Acestea pot fi dotate cu diferite tipuri de echipamente PSI, precum și cu echipamente medicale și alte instrumente necesare pentru intervențiile de urgență.

Este important să alegem echipamentele PSI adecvate și să ne asigurăm că acestea sunt întreținute corespunzător, pentru a ne putea asigura că suntem pregătiți să intervenim în caz de urgență.

Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?