Programează verificarea stingătoarelor – OMAI 135/2023

Cu intrarea în vigoare a Ordinului nr. 135/2023, au fost introduse reglementări noi și actualizate privind utilizarea, verificarea, reîncărcarea, repararea și scoaterea din uz a stingătoarelor de incendiu. Aceste norme esențiale au fost elaborate pentru a consolida securitatea în situații de incendiu și pentru a asigura menținerea eficacității stingătoarelor.

Verificarea stingătoarelor conform prevederilor OMAI 135/2023 reprezintă o etapă crucială în asigurarea unui mediu sigur și protejat împotriva incendiilor. Procesul de verificare este conceput pentru a se conforma noilor standarde, asigurând astfel că stingătoarele sunt funcționale și pot răspunde eficient în cazul unei situații de urgență.

Programarea verificării stingătoarelor trebuie să fie gestionată în conformitate cu cerințele ordinului menționat, stabilind perioade regulate de inspecție și revizuire. Este esențial să colaborați cu profesioniști autorizați, specializați în întreținerea echipamentelor antiincendiu, pentru a vă asigura că toate aspectele specifice ale OMAI 135/2023 sunt respectate.

Calendar is loading...
-
Disponibil
 
-
Rezervat
 
-
In așteptare

 

VERIFICAREA STINGĂTOARELOR – OMAI 135/2023

  • Documentarea atentă a fiecărei verificări, inclusiv eventualele intervenții de reîncărcare sau reparații, este obligatorie conform normelor. Aceste înregistrări vor constitui un dosar detaliat al stării stingătoarelor și vor servi drept referință în cazul inspecțiilor ulterioare sau a auditurilor de conformitate.
  • Prin respectarea riguroasă a procedurilor stabilite de Ordinul nr. 135/2023 și prin gestionarea eficientă a verificării stingătoarelor, contribuiți la crearea unui mediu sigur și pregătit pentru a face față amenințărilor de incendiu, protejând astfel viața și bunurile.
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?