Tevi refulare PSI

Afișez toate cele 3 rezultate

Tevi refulare PSI tip A,B,C,D

Țeava de refulare este o componenta importanta a sistemelor de stingere a incendiilor, utilizata pentru a furniza apa sub presiune in timpul operatiunilor de stingere a incendiilor. Aceasta poate fi fabricata din diverse materiale, inclusiv plastic, aluminiu sau bronz, in functie de nevoile si cerintele aplicatiei specifice.

Teava de refulare este dotata cu racorduri storz, care sunt standardizate si permit conectarea cu furtunurile de incendiu ale pompierilor (PSI). Aceste racorduri sunt concepute pentru a asigura o conexiune sigura si etansa intre teava si furtun, pentru a evita pierderea de presiune si pierderile de apa.

Tevile de refulare sunt intalnite in dotarea cutiilor de hidrant sau a autospecialelor de pompieri, si sunt utilizate pentru a focaliza sau pulveriza jetul de apa asupra focarelor de incendiu. Modul in care jetul de apa este utilizat depinde de tipul de incendiu si de situatia specifica, si poate varia de la un jet puternic, concentrat pentru a patrunde prin ziduri sau obstacole, pana la un jet fin, nebulizat, pentru a reduce temperatura si a limita extinderea incendiului.

Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?