Stingătoare gastro

Afișez toate cele 2 rezultate

Stingatoare gastro

Stingătoarele cu spumă pentru clasa A, B și F sunt ideale pentru a fi utilizate în bucatăriile profesionale, în special pentru stingerea incendiilor de ulei incins peste limita de aprindere. Acest tip de stingător poate stinge incendiile de clasa A (materiale solide), clasa B (lichide inflamabile) și clasa F (uleiuri și grăsimi alimentare).

Stingătoarele cu spumă pentru clasa F conțin agenți de stingere speciali care acționează rapid asupra incendiilor de ulei incins. Acești agenți de stingere acoperă suprafața uleiului și reduc temperatura, astfel încât incendiul să se stingă. De asemenea, spuma creată de stingătorul de incendiu ajută la prevenirea reaprinderii.

Este important să se verifice dacă stingătorul de incendiu achiziționat este potrivit pentru a fi utilizat în bucatării profesionale și pentru stingerea incendiilor de ulei incins. În plus, este important să se respecte instrucțiunile de utilizare și să se urmeze regulile de siguranță, inclusiv să se evacueze imediat zona și să se apeleze la serviciile de urgență în caz de incendiu mai mare decât se poate gestiona cu stingătorul disponibil.

Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?