Selectează o Pagină

Stingătoare incendii metale

Afișez singurul rezultat

Stingatoare pentru incendiile din clasa D care implica metale inflamabile cum ar fi magneziu, sodiu, potasiu, litiu, aluminiu, etc. Stingatoare cu pulbere tip D.

Stingătoarele incendii metale, cu pulbere tip D, sunt special concepute pentru stingerea incendiilor din clasa D, care implică metale inflamabile, precum magneziul, sodiul, potasiul, litiul sau aluminiul. Aceste metale pot reacționa violent la contactul cu apă sau alți agenți de stingere, ceea ce face ca stingerea lor să fie o sarcină dificilă și periculoasă.

Stingătoarele cu pulbere tip D conțin, de obicei, pulbere specială de clorură de sodiu sau de clorură de potasiu. Această pulbere este proiectată pentru a acoperi suprafața metalului și a tăia accesul la oxigen, reducând astfel riscul de reaprindere.

Este important să se utilizeze stingătoarele cu pulbere tip D numai în incendii pentru care sunt potrivite și să se urmeze instrucțiunile de utilizare a acestora. De asemenea, este important să se poarte echipament de protecție adecvat, deoarece metalele inflamabile pot produce o reacție violentă la contactul cu agenții de stingere.

Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?