Stingătoare incendii metale

Afișez singurul rezultat

Stingatoare cu pulbere tip D pentru incendii metale

Stingatoare pentru incendiile din clasa D care implica metale inflamabile cum ar fi magneziu, sodiu, potasiu, litiu, aluminiu, etc. Stingatoare cu pulbere tip D.

Stingătoarele incendii metale, cu pulbere tip D, sunt special concepute pentru stingerea incendiilor din clasa D, care implică metale inflamabile, precum magneziul, sodiul, potasiul, litiul sau aluminiul.

Aceste metale pot reacționa violent la contactul cu apă sau alți agenți de stingere, ceea ce face ca stingerea lor să fie o sarcină dificilă și periculoasă.

Cum functioneaza stingatoarele tip D ?

Stingătoarele cu pulbere tip D conțin, de obicei, pulbere specială de clorură de sodiu sau de clorură de potasiu. Această pulbere este proiectată pentru a acoperi suprafața metalului și a tăia accesul la oxigen, reducând astfel riscul de reaprindere.

Este important să se utilizeze stingătoarele cu pulbere tip D numai în incendii pentru care sunt potrivite și să se urmeze instrucțiunile de utilizare a acestora.

De asemenea, este important să se poarte echipament de protecție adecvat, deoarece metalele inflamabile pot produce o reacție violentă la contactul cu agenții de stingere.

Stingatoarele cu pulbere tip D se verifica o data la 12 luni in ateliere autorizate IGSU.

Cu intrarea în vigoare a Ordinului nr. 135/2023, au fost stabilite reglementări noi și actualizate privind utilizarea, verificarea, reîncărcarea, repararea și scoaterea din uz a stingătoarelor de incendiu. Aceste norme esențiale au fost create pentru a asigura securitatea în situații de incendiu și pentru a menține eficacitatea stingătoarelor. Stingatoare Victoria ofera garanție pe viață!

Transportul în țară este gratuit atunci când se utilizează vehiculele noastre sau cele ale partenerilor noștri. Produsele sunt expediate direct din stoc și pot fi livrate în orice localitate din țară, cu condiția ca aceasta să se afle pe traseul obișnuit de distribuție al nostru sau al partenerilor noștri.

Programeaza aici >> verificarea stingatoarelor conform Ordinului nr. 135/2023

Cu intrarea în vigoare a Ordinului nr. 135/2023, au fost introduse reglementări noi și actualizate privind utilizarea, verificarea, reîncărcarea, repararea și scoaterea din uz a stingătoarelor de incendiu. Aceste norme esențiale au fost elaborate pentru a consolida securitatea în situații de incendiu și pentru a asigura menținerea eficacității stingătoarelor.

Verificarea stingătoarelor conform prevederilor OMAI 135/2023 reprezintă o etapă crucială în asigurarea unui mediu sigur și protejat împotriva incendiilor. Procesul de verificare este conceput pentru a se conforma noilor standarde, asigurând astfel că stingătoarele sunt funcționale și pot răspunde eficient în cazul unei situații de urgență.

Programarea verificării stingătoarelor trebuie să fie gestionată în conformitate cu cerințele ordinului menționat, stabilind perioade regulate de inspecție și revizuire. Este esențial să colaborați cu profesioniști autorizați, specializați în întreținerea echipamentelor antiincendiu, pentru a vă asigura că toate aspectele specifice ale OMAI 135/2023 sunt respectate.

 

Programare

Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?