Furtunuri refulare PSI

Afișez toate cele 10 rezultate

Furtun de refulare pentru pompieri

Furtunuri refulare pentru pompieri. Furtunul PSI este fabricat la exterior din tesatura sintetica extrem de rezistenta. Tesatura protejeaza furtunurile de actiunea agentilor externi. La interior furtunul este fabricat din cauciuc sintetic sau PVC. Acestea sunt flexibile si totodata rezistente la rupere sau spargere.  Conform standardelor rolele de furtunuri au lungimea de 20 metri. La capetele acestora sunt legate racordurile de refulare ce permit imbinarea sau racordarea la diverse echipamente PSI. In functie de substantele ce vor fi transportate si utlizare furtunurile PSI se impart in mai multe categorii :

  • Furtunuri pentru cutiile hidrant interior. Rezista la presiuni de 10 – 12 bar, dar sunt recomandate pentru dotarea cutiilor hidrant si folosirea acestora in interior.
  • Furtunuri pentru interventie. Sunt foarte rezistente la actiunea factorilor mecanici, pot fi utilizate atat in interior cat si in exterior. Au o greutate mica si o rezistenta in timp ridicata.

Dimensiuni furtun PSI : A – 4 toli ; B – 3 toli ; C – 2 toli ; D – 1 tol ;

Furtunul de refulare PSI – flexibil din țesătură sintetică, cauciucată pe interior, folosit pentru transportul apei sau a soluției spumante de la hidranții de incendiu sau pompele mobile la locul incendiului.

Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?