Selectează o Pagină

Stingătoare cu CO2

Afișez toate cele 7 rezultate

Stingătorul cu Dioxid de Carbon – CO2 este presurizat permanent si este destinat stingerii începuturilor de incendii pentru focarele de tip B si C, conform SR EN 3-7 si din instalatiile electrice cu tensiunea de lucru sub 1.000 V.
Stingătoare tip G (CO2): G2, G5, G10, G20, G30, G50

Stingătorul cu dioxid de carbon – CO2 este un tip de stingător de incendiu utilizat pentru a stinge incendiile de Clasa B: lichide sau solide lichefiabile inflamabile (benzina, petrol, gaz, vopsele, etc.) şi Clasa C: gaze inflamabile (gaz metan, propan, butan, hidrogen, etc.), de asemenea poate fi utilizat la stingerea incendiilor electrice <1000V, care nu implică metale reactive. Stingătoarele cu CO2 sunt presurizate permanent și conțin dioxid de carbon lichid, care se transformă în gaze la contactul cu aerul, creând o atmosferă inertă care împiedică arderea. Acest tip de stingător este ideal pentru utilizare în spații închise, deoarece nu lasă reziduuri sau urme după stingerea incendiului.

Stingătoarele cu CO2 sunt disponibile în mai multe dimensiuni, incluzând G2, G5, G10, G20, G30 și G50, în funcție de cantitatea de CO2 stocată în interiorul stingătorului. Acestea sunt indicate pentru utilizare în instalațiile electrice cu tensiunea de lucru sub 1.000 V și sunt conforme cu standardul SR EN 3-7.

Este important să se urmeze instrucțiunile de utilizare a stingătorului cu CO2 și să se aibă grijă la utilizarea acestuia în spații închise, deoarece poate avea un efect asupra nivelului de oxigen din aer.

Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?