Selectează o Pagină

Scenariul de Securitate la Incendiu și Serviciul de Obținere a Avizului și Autorizației de Securitate la Incendiu

Pentru a asigura securitatea la incendiu în construcții noi sau în cazul modernizării celor existente, este esențial să se întocmească scenarii de securitate la incendiu și să se obțină avizul și autorizația de securitate la incendiu. SpeedFire.ro este o firmă specializată în furnizarea de servicii complete pentru întocmirea scenariilor de securitate la incendiu și pentru obținerea avizului și autorizației PSI.

I. Scenarii de securitate la incendiu:

SpeedFire.ro este abilitată să întocmească scenarii de securitate la incendiu conform cerințelor fundamentale de securitate la incendiu, în conformitate cu legislația în vigoare. Aceste scenarii sunt verificate de către verificatorii de proiecte atestați de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (M.D.R.A.P.) și fac parte din oferta noastră de servicii. Dacă nu există planuri de arhitectură și instalații ale clădirii, arhitecții noștri pot întocmi aceste planuri separat, cu tarifare distinctă față de scenariul de securitate la incendiu.

II. Obținerea Avizului și Autorizației de securitate la incendiu:

SpeedFire.ro vă oferă servicii specializate pentru obținerea avizului și autorizației de securitate la incendiu pentru construcții noi sau pentru modernizarea construcțiilor existente, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1739/2006 referitoare la aprobarea categoriilor de construcții și amenajări supuse avizării și/sau autorizării privind securitatea la incendiu. Echipa noastră de experți vă asistă în întocmirea documentației necesare și vă ghidează pe parcursul procesului de obținere a avizului și autorizației PSI.

SpeedFire.ro oferă servicii complete pentru întocmirea scenariilor de securitate la incendiu și pentru obținerea avizului și autorizației PSI. Echipa noastră de profesioniști vă asistă în respectarea cerințelor de securitate la incendiu conform legislației în vigoare, asigurându-vă că construcțiile dumneavoastră sunt în conformitate cu normele de siguranță. Pentru mai multe detalii și pentru a solicita informații, accesați pagina noastră de contact. De asemenea, puteți vizualiza proiectele noastre realizate accesând pagina noastră de Facebook.

Securitatea la incendiu și autorizarea la punerea în funcțiune a clădirilor – Modificări legislative

Etichete: scenariu de securitate la incendiu
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?