Selectează o Pagină

Echipamente de stingere a incendiilor

Există multe tipuri de echipamente de stingere a incendiilor. Unele dintre aceste echipamente pot fi folosite de oricine, în timp ce altele trebuie să fie operate de un membru al echipei de pompieri.
Iată o prezentare generală a diferitelor tipuri de echipamente de stingere a incendiilor care sunt disponibile în prezent.

Extinctoare – Stingatoare de incendiu

Echipament PSIAr trebui să fiți întotdeauna conștienți de pericolele utilizării incorecte a echipamentelor de stingere a incendiilor. Acest lucru este valabil pentru toate echipamentele de stingere a incendiilor, inclusiv pentru stingătoarele de incendiu.

Stingătoarele de incendiu sunt dezvoltate pentru a face față multor scenarii de incendiu diferite. Stingătoarele pot fi umplute cu pulbere, aditiv de apă, spumă sau dioxid de carbon.

Atunci când alegeți un stingător de incendiu, asigurați-vă că alegeți unul care va combate incendiile care sunt cel mai probabil să se dezvolte în locatia afacerii dvs. sau acasă.

 

 

Furtunuri de incendiu

furtun tip c
Furtunul de incendiu, tip pompier, eliberează un jet puternic de apă care stinge incendiile mari. Furtunurile vin de obicei într-o rolă de furtun de incendiu, care deține 30 de metri de tub.

Acest lucru face ca furtunul să fie ușor de desfăcut, astfel încât un incendiu poate fi stins rapid. De asemenea, pompierii pot atașa diferite tevi de refulare la capătul furtunului pentru a lupta împotriva unei varietăți mari de situații de incendiu.

Un furtun de incendiu este unul dintre tipurile standard de echipamente de stingere a incendiilor și este eficient chiar și împotriva celor mai mari incendii.

 

 

Găleți de foc

galeata-psi
O găleată de incendiu este considerată cea mai simplă piesă de echipament de stingere a incendiilor. Găleata roșie standard are cuvântul „Foc” scris pe ea și este fabricată din metal.

Poate fi umpluta cu apă, nisip sau o puteți umple cu o pudră de sufocare a flăcării.

Pentru utilizare, aruncați continutul găletii peste foc și repetați procesul până când focul se stinge.

Pături de foc

Păturile de incendiu sunt folosite pentru a sufoca focurile mici care se declanșează la locul de muncă sau acasă.

Păturile de foc economice sau păturile de bucătărie sunt o alegere bună pentru o bucătărie mică sau pentru o rulotă. O bucătărie mai mare de atelier sau restaurant ar trebui să aibă o pătură de 1,2 m x 1,2 m in caz de urgență.
Dacă lucrați intr-o bucătărie comercială sau intr-un loc care depozitează lichide inflamabile, veți dori pătura de foc mare de 1,8 m x 1,75 m. Aceste pături au o clapă specială care vă permite să le deschideți rapid.

Utilizarea echipamentelor de stingere a incendiilor

Este important să aveți echipamente de protecție împotriva incendiilor la îndemână atât acasă, cât și la locul de muncă. Nu știi niciodată când va începe un incendiu și, prin urmare, a avea o găleată de incendiu, o pătură de incendiu sau un stingător de incendiu la indemana, ți-ar putea salva viața. Diferitele tipuri de echipamente de stingere a incendiilor sunt importante si va recomandam sa le aveti mereu în preajmă în caz de urgență.

Va oferim o gamă largă de echipamente de stingere a incendiilor, consultați oferta noastră completă aici.

Etichete: Echipamente de stingere a incendiilor, echipamente stingere incendii
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?