Prețul unui extinctor?

Preț stingator? Pentru a beneficia de o oferta personalizata – stingatoare de incendiu – te invitam sa ne contactezi folosind datele de contact sau nr de telefon afişat.

Ce preț are un extinctor?

Pretul stingatoarelor este determinat de mai multi factori – tip focar, agent stingere..etc. Oferta de preț personalizata pentru alegerea stingatoarelor din locatia Dvs va fi transmisa prin email in urma analizei datelor Dvs.    

 

Preț stingator incendiu!

Extinctoarele Victoria ofertate sunt produse si asamblate in Romania, sub standarde Europene si avizate IGSU.    

 

Cerere de Oferta extinctoare

Contact sau sa te rugam sa completezi urmatorul formular, pentru a putea prelua in mod eficient cerintele tale – Contact Speedfire.ro

Pături de foc

Păturile de incendiu sunt folosite pentru a sufoca focurile mici care se declanșează la locul de muncă, in autovehicul sau acasă. Păturile de foc economice sau păturile de bucătărie sunt o alegere bună pentru o bucătărie mică sau pentru o rulotă. O bucătărie mai mare de atelier sau restaurant ar trebui să aibă o pătură de 1,2 m x 1,2 m in caz de urgență. Dacă lucrați intr-o bucătărie comercială sau intr-un loc care depozitează lichide inflamabile, veți dori pătura de foc mare de 1,8 m x 1,75 m. Aceste pături au o clapă specială care vă permite să le deschideți rapid.

Utilizarea echipamentelor de stingere a incendiilor

  Este important să aveți echipamente de protecție împotriva incendiilor la îndemână atât acasă, cât și la locul de muncă. Nu știi niciodată când va începe un incendiu și, prin urmare, a avea o găleată de incendiu, o pătură de incendiu sau un stingător de incendiu la indemana, ți-ar putea salva viața. Diferitele tipuri de echipamente de stingere a incendiilor sunt importante si va recomandam sa le aveti mereu în preajmă în caz de urgență. Va oferim o gamă largă de echipamente de stingere a incendiilor, consultați oferta noastră completă aici.  

 

Etichete: Cerere de Oferta extinctoare, Preț extinctor, preț stingator, preț stingator incendiu
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?