Stingător auto P1 –  stingător de incendiu portabil, cu pulbere tip ABC 40 – incendii auto

Victoria Industry Fire SRL este o companie românească cu o istorie remarcabilă, specializată în producția de stingătoare de incendiu de înaltă calitate. Fondată cu scopul de a promova produsele românești la nivel internațional, această companie și-a croit un renume prin angajamentul său pentru calitate și inovație. Unul dintre produsele de marcă oferite de Victoria Industry Fire SRL este Stingătorul Auto P1 – un dispozitiv portabil cu caracteristici excepționale.

Descrierea Stingătorului Auto tip P1:

Stingătorul Auto P1 este proiectat pentru a face față incendiilor în vehicule, oferind o soluție portabilă și eficientă. Cu o capacitate de 1 kg și o greutate de 2 kg, acesta reprezintă o alegere ideală pentru șoferii preocupați de siguranța vehiculului lor. Principala sa caracteristică este utilizarea pulberii tip ABC 40, ceea ce îl face eficient pentru stingerea începuturilor de incendii provocate de benzină, petrol, gaz, vopsele, gaz metan, propan, butan și hidrogen.

Utilizări și Specificații Avansate:

Stingătorul Auto P1 nu se limitează doar la vehicule. Este conceput pentru a stinge focurile de tip A, B și C, acoperind o gamă variată de situații de urgență. Un alt avantaj major este capacitatea sa de a interveni în incendiile din instalațiile electrice cu tensiune sub 1.000 V, sporind astfel versatilitatea sa.

Verificare Anuală și Conformitate Normativă:

Un aspect crucial pentru asigurarea performanței optime este verificarea anuală. Aceasta trebuie efectuată la 12 luni de la data fabricației sau de la data ultimei verificări, în conformitate cu cerințele și normativele în vigoare. Acest proces este esențial pentru menținerea funcționalității stingătorului și asigurarea conformității cu normele legislative în vigoare.

Calitate și Origine Românească:

Victoria Industry Fire SRL se distinge prin faptul că toate produsele sale sunt fabricate în România, susținând astfel economia locală și contribuind la creșterea prestigiului produselor românești la nivel global. Compania se mândrește cu angajamentul său față de calitate și inovație, aspecte evidențiate și în produsul emblematic – Stingătorul Auto P1.

Gama Diversificată de Produse:

Victoria Industry Fire SRL nu se limitează doar la stingătoarele auto. Compania oferă o gamă largă de produse pentru prevenirea și stingerea incendiilor. Aceasta include stingătoare portabile, stingătoare pentru autovehicule, stingătoare pentru instalații electrice, stingătoare pentru vase de gătit, precum și soluții personalizate pentru spații comerciale și industriale.

Inovație și Tehnologie Avansată:

Stingătorul Auto P1 reflectă angajamentul continuu al companiei față de inovație și tehnologie avansată. Executat din oțel aliat specific recipientelor de înaltă presiune, acesta dispune de un robinet din alamă și este presurizat permanent. Mânerul de susținere și brațul declanșator facilitează utilizarea rapidă, oferind un instrument eficient și ușor de manevrat în situații de urgență.

Contribuția la Siguranța Comunității:

Prin producția și comercializarea stingătoarelor de calitate, Victoria Industry Fire SRL devine un partener de încredere pentru toți cei preocupati de siguranța vieții și a proprietății lor. Compania nu oferă doar produse eficiente, ci și soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților, consolidându-și astfel poziția ca lider în domeniu.

Stingătorul Auto P1 de la Victoria Industry Fire SRL nu este doar un dispozitiv de stingere a incendiilor; este o expresie a angajamentului pentru calitate, siguranță și inovație. Prin alegerea acestui produs, clienții contribuie nu doar la propria lor securitate, ci și la promovarea unui brand românesc cu prestigiu internațional. Victoria Industry Fire SRL rămâne la vârful industriei, oferind soluții eficiente pentru prevenirea și combaterea incendiilor.

Etichete: EtichetăCerințe legislative, EtichetăFocare tip A B C, EtichetăInstalații electrice, EtichetăPulbere ABC, Etichetăstingator auto, Etichetăstingător de incendiu, Etichetăstingător P1, EtichetăStingător portabil, EtichetăVerificare anuală
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?