Motopompa profesională, portabilă si flotabilă, cu telecomandă este o soluție eficientă și comodă pentru pomparea apei din surse naturale, cum ar fi iazuri sau râuri. Această motopompă portabilă este prevăzută cu o telecomandă, astfel încât utilizatorul poate controla pompa de pe malul apei, fără a fi necesar să intre în apă.

Această motopompă portabilă flotabilă poate furniza până la 1180 litri pe minut și 4,3 bar, ceea ce o face ideală pentru pomparea apei din surse naturale și pentru intervenții rapide, cum ar fi în cazul pompierilor. De asemenea, aceasta este o soluție utilă și eficientă pentru firmele de construcții, serviciile comunale, depozitele logistice și fabricile care necesită pomparea apei din surse naturale.

Pompele portabile flotabile sunt, de asemenea, folosite pentru umplerea rezervoarelor, drenarea zonelor inundate și stingerea incendiilor. Această motopompă flotabilă portabilă poate fi ușor transportată și utilizată într-o varietate de situații de urgență, fără a fi nevoie de o sursă de alimentare electrică.

În concluzie, motopompa flotabilă portabilă cu telecomandă este o soluție ideală și eficientă pentru pomparea apei din surse naturale și intervenții rapide în caz de urgență, precum și pentru utilizarea în diverse activități industriale și comerciale.

Motopompa flotabilă portabilă cu telecomandă poate fi controlată comod de pe malul unui iaz sau râu și poate pompa până la 1180 L/min și 4,3 bar. Este soluția ideală pentru pomparea apei din surse naturale și este un ajutor eficient pentru pompieri și intervenții rapide, precum și pentru servicii comunale, firme de construcții, depozite logistice și fabrici. Pompele portabile flotabile sunt utilizate pentru umplerea rezervoarelor, drenarea zonelor inundate și stingerea incendiilor. Această motopompă flotabilă portabilă poate fi ușor transportată și utilizată în diverse situații de urgență sau industriale, fără a fi nevoie de o sursă de alimentare electrică.

Motopompă Portabilă Flotabilă

pompe-flotante-telecomandate

Caracteristici tehnice

– Motor: Briggs and Stratton
– Putere maxima. kW/PS: 5,5
– Sistem de pornire: cablu de tracțiune sau electric
– Rezervor de combustibil: 6 l
– Plutitor: polietilenă rezistentă la impact
– Timp de funcționare cu rezervor extern de combustibil: 3 ore
– Debit maxim: 0 – 1350/min
– Presiune: 4,3 BAR
– Ieșire: B/75
– Greutate: 30 kg
– Dimensiuni: 786 x 595 x 392mm

 
Motopompe portabile şi flotabile

Motopompa portabilă flotabilă este o unealtă utilă și eficientă pentru pomparea apei din surse naturale, cum ar fi iazuri sau râuri. Aceasta poate fi utilizată într-o varietate de situații, precum intervenții rapide în caz de incendiu, drenarea zonelor inundate sau pentru umplerea rezervoarelor. Această motopompă este portabilă și poate fi ușor transportată, fiind ideala pentru utilizarea în locuri greu accesibile sau în teren accidentat.

Caracteristicile motopompei portabile flotabile includ faptul că aceasta poate fi controlată de la distanță cu ajutorul unei telecomenzi, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în apă. Aceasta poate pompa până la 1180 litri pe minut și 4,3 bari de presiune, fiind astfel suficient de puternică pentru a pompa apa de la surse naturale. Această motopompă este, de asemenea, prevăzută cu un motor puternic și fiabil, astfel încât poate funcționa continuu pentru perioade lungi de timp.

Scopul motopompei portabile flotabile este de a furniza o sursă de apă potabilă sau pentru utilizare industrială în zonele în care apa este mai greu accesibilă. Aceasta poate fi de ajutor pentru pompieri, servicii comunale, firme de construcții, depozite logistice și fabrici. Motopompa poate fi utilizată în situații de urgență, cum ar fi inundații sau incendii, sau pentru activități de întreținere a apei, cum ar fi umplerea piscinelor sau irigarea culturilor.

Motopompa portabilă flotabilă este o unealtă utilă și eficientă pentru pomparea apei din surse naturale, fiind prevăzută cu caracteristici care o fac ideală pentru utilizare în situații de urgență sau industriale. Aceasta poate fi controlată de la distanță, este puternică și fiabilă și poate fi utilizată într-o varietate de activități legate de apa.

Mopompă flotabilă, portabilă cu telecomandă

Reduceri!

pompa-plutitoare-telecomandata

Motopompă flotabilă portabilă cu telecomandă

Cerere ofertă – comenzi@speedfire.ro 

Etichete: motopompă, motopompa portabilă si flotabilă
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?