Elevii participă la un exercițiu de evacuare și instruiri în caz de incendiu cu specialiștii de la Speed Fire Protection

În ultima zi a programului Școala Altfel, elevii din Școala Gimnazială Nr.99 din București, Sector 4, au avut o oportunitate educativă excepțională prin colaborarea cu echipa profesionistă de la Speed Fire Protection. Această zi a fost dedicată unui exercițiu de evacuare și instruiri în caz de incendiu, oferind participanților cunoștințe valoroase și practice.

Speed Fire Protection, cu sediul în București, este o companie specializată în furnizarea de servicii private pentru situații de urgență. Cu un portofoliu extins, firma se distinge prin monitorizarea sistemelor de detectare a incendiilor, asigurarea personalului specializat pentru intervenții și supravegherea instalațiilor speciale de detectare, semnalizare și stingere a incendiilor non-stop.

școala altfel

Exercițiul de evacuare a fost condus în colaborare strânsă cu echipajul de pompieri de la Speed Fire Protection, oferind elevilor ocazia unică de a învăța etapele intervenției în caz de incendiu. Sub supravegherea atentă a pompierilor specializați, elevii au avut posibilitatea de a manipula extinctorul și furtunul de apă, câștigând astfel încredere și deprinderi practice esențiale.

În paralel, cadrele didactice au beneficiat de un instructaj specializat din partea echipei SPSU, contribuind la creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește măsurile de prevenire și intervenție în situații de urgență.

Speed Fire Protection reprezintă partenerul de încredere pentru comunitatea școlară, oferind servicii de calitate superioară, precum monitorizarea continuă a sistemelor de detecție a incendiilor și asigurarea personalului specializat în permanență.

Exercițiul de evacuare organizat de Speed Fire Protection la Școala Gimnazială Nr.99 a fost nu doar o experiență educativă, ci și o ocazie unică pentru elevi de a învăța direct de la profesioniști în domeniu. Colaborarea strânsă dintre școală și Speed Fire Protection a pus accent pe siguranță și pregătire, consolidând legăturile dintre comunitate și serviciile specializate în situații de urgență.

Instructaj PSI – Planuri de evacuare PSI – Servicii de salvare si stingere incendii

Etichete: Etichetăinstructaj PSI, Etichetăpompieri pentru o zi, Etichetășcoala altfel
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?