Comercializarea, mentenanța, verificarea și service-ul stingătoarelor de incendiu sunt reglementate de legislația din România, care prevede obligativitatea acestora în anumite locații și clădiri. Mai jos sunt prezentate informații generale privind aceste aspecte:


Comercializarea stingătoarelor de incendiu: Stingătoarele de incendiu pot fi comercializate în România de către firme specializate în producerea și vânzarea acestora. Acestea trebuie să respecte standardele de calitate și siguranță prevăzute de lege. Ex. Fabrica de stingatoare Victoria Industry Fire SRL


Mentenanța și verificarea stingătoarelor de incendiu: Legea prevede obligativitatea efectuării verificării și mentenanței stingătoarelor de incendiu, astfel încât acestea să funcționeze corespunzător în caz de nevoie. Aceste activități pot fi efectuate de firme specializate autorizate, iar frecvența acestora este stabilită de lege în funcție de tipul și locația stingătorului.


Service-ul stingătoarelor de incendiu: În cazul în care un stingător de incendiu trebuie reparat sau nu mai funcționează corespunzător, este necesar să se efectueze service-ul acestuia. Această activitate poate fi efectuată de către firme specializate autorizate.


Este important să se rețină că legislația în domeniu este complexă și trebuie respectată cu strictețe pentru a asigura siguranța și protecția locatarilor și bunurilor dintr-o clădire.
În cazul în care aveți nevoie de servicii de comercializare, mentenanță, verificare sau service pentru stingătoarele de incendiu, vă recomandăm să apelați la firme specializate autorizate în acest sens.

Cu intrarea în vigoare a Ordinului nr. 135/2023, au fost stabilite reglementări noi și actualizate privind utilizarea, verificarea, reîncărcarea, repararea și scoaterea din uz a stingătoarelor de incendiu. Aceste norme esențiale au fost create pentru a asigura securitatea în situații de incendiu și pentru a menține eficacitatea stingătoarelor. Stingatoare Victoria ofera garanție pe viață!

Transportul în țară este gratuit atunci când se utilizează vehiculele noastre sau cele ale partenerilor noștri. Produsele sunt expediate direct din stoc și pot fi livrate în orice localitate din țară, cu condiția ca aceasta să se afle pe traseul obișnuit de distribuție al nostru sau al partenerilor noștri.

Programeaza aici >> verificarea stingatoarelor conform Ordinului nr. 135/2023

Cu intrarea în vigoare a Ordinului nr. 135/2023, au fost introduse reglementări noi și actualizate privind utilizarea, verificarea, reîncărcarea, repararea și scoaterea din uz a stingătoarelor de incendiu. Aceste norme esențiale au fost elaborate pentru a consolida securitatea în situații de incendiu și pentru a asigura menținerea eficacității stingătoarelor.

Verificarea stingătoarelor conform prevederilor OMAI 135/2023 reprezintă o etapă crucială în asigurarea unui mediu sigur și protejat împotriva incendiilor. Procesul de verificare este conceput pentru a se conforma noilor standarde, asigurând astfel că stingătoarele sunt funcționale și pot răspunde eficient în cazul unei situații de urgență.

Programarea verificării stingătoarelor trebuie să fie gestionată în conformitate cu cerințele ordinului menționat, stabilind perioade regulate de inspecție și revizuire. Este esențial să colaborați cu profesioniști autorizați, specializați în întreținerea echipamentelor antiincendiu, pentru a vă asigura că toate aspectele specifice ale OMAI 135/2023 sunt respectate.

 

Programare

Etichete: EtichetăExtinctoare, Etichetăreîncărcare şi reparare a stingătoarelor, EtichetăStingătoare de incendiu legislaţie, EtichetăVerificare stingătoare, EtichetăVerificarea stingătoarelor de incendiu
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?