Selectează o Pagină

Comercializarea, mentenanța, verificarea și service-ul stingătoarelor de incendiu sunt reglementate de legislația din România, care prevede obligativitatea acestora în anumite locații și clădiri. Mai jos sunt prezentate informații generale privind aceste aspecte:


Comercializarea stingătoarelor de incendiu: Stingătoarele de incendiu pot fi comercializate în România de către firme specializate în producerea și vânzarea acestora. Acestea trebuie să respecte standardele de calitate și siguranță prevăzute de lege. Ex. Fabrica de stingatoare Victoria Industry Fire SRL


Mentenanța și verificarea stingătoarelor de incendiu: Legea prevede obligativitatea efectuării verificării și mentenanței stingătoarelor de incendiu, astfel încât acestea să funcționeze corespunzător în caz de nevoie. Aceste activități pot fi efectuate de firme specializate autorizate, iar frecvența acestora este stabilită de lege în funcție de tipul și locația stingătorului.


Service-ul stingătoarelor de incendiu: În cazul în care un stingător de incendiu trebuie reparat sau nu mai funcționează corespunzător, este necesar să se efectueze service-ul acestuia. Această activitate poate fi efectuată de către firme specializate autorizate.


Este important să se rețină că legislația în domeniu este complexă și trebuie respectată cu strictețe pentru a asigura siguranța și protecția locatarilor și bunurilor dintr-o clădire.
În cazul în care aveți nevoie de servicii de comercializare, mentenanță, verificare sau service pentru stingătoarele de incendiu, vă recomandăm să apelați la firme specializate autorizate în acest sens.

Etichete: Extinctoare, reîncărcare şi reparare a stingătoarelor, Stingătoare de incendiu legislaţie, Verificare stingătoare, Verificarea stingătoarelor de incendiu
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?