Stingătoare cu spumă

Afișez toate cele 7 rezultate

Stingatoarele cu spumă mecanica sunt ideale pentru stingerea incendiilor de clasa A si B. Ele sunt de asemenea potrivite pentru riscuri produse de gaz metan, propan, hidrogen, gaz natural, etc
Stingătoare tip SM (spumă mecanică): SM2, SM3, SM6, SM9, SM25, SM50, SM100, SM150;

Stingătoarele cu spumă mecanică sunt tipuri de stingătoare de incendiu care sunt ideale pentru stingerea incendiilor de clasa A (incendii de materiale solide) și clasa B (incendii de lichide inflamabile). Aceste stingătoare sunt, de asemenea, potrivite pentru a fi utilizate în situațiile în care există riscul producerii de incendii cauzate de gaze inflamabile, cum ar fi gazul metan, propanul, hidrogenul sau gazul natural.

Stingătoarele cu spumă mecanică produc spumă prin amestecarea apei cu un agent tensioactiv și apoi introducând aer în amestec. Această spumă are capacitatea de a răci suprafețele calde și de a înveli sursele de combustie, împiedicând astfel arderea.

Aceste stingătoare sunt disponibile în mai multe dimensiuni, inclusiv SM2, SM3, SM6, SM9, SM25, SM50, SM100 și SM150, în funcție de capacitatea lor de stingere.

Este important să se utilizeze stingătoarele cu spumă mecanică numai în incendii pentru care sunt potrivite și să se urmeze instrucțiunile de utilizare a acestora.

Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?