🌾 AgriPlanta-RomAgroTec – Ediția 2023 se va desfășura în perioada 25-28 Mai. Sub motto-ul “Din pasiune pentru agricultură”, Agriplanta-Romagrotec adună cu succes cele mai importante aspecte ale agriculturii românești începând din primăvara anului 2011.

Evenimentul are loc într-un câmp cu o suprafață de peste 36 ha și combină trei elemente esențiale pentru a asigura eficiența sa.

Agriplanta-Romagrotec înseamnă: expoziție în câmp, loturi demonstrative și demonstrații cu mașini agricole.

Participanții agricoli găsesc aici nu doar echipamente de înaltă calitate, ci și exemple de succes în utilizarea mașinilor și utilajelor agricole, a input-urilor și a soluțiilor pregătite de companiile din domeniu.

Cu toate acestea, AgriPlanta-RomAgroTec este mult mai mult decât atât. A devenit o platformă de socializare și comunicare între agricultori, specialiști și factori de decizie din domeniu. În fiecare an, evenimentul a fost onorat de reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, APIA, AFIR, Direcțiilor pentru Agricultură din întreaga țară și alții.

Una dintre preocupările evenimentului – servirea drept model pentru viitorii fermieri. Prin urmare, AgriKids reprezintă o întâlnire amuzantă și educativă pentru cei mai tineri entuziaști ai agriculturii. Aici, ei se joacă, experimentează și învață cum să planteze, ce înseamnă o cultură sănătoasă, cum să protejeze mediul și cât de important este să facă totul cu pasiune.

Agraria

Scopul nostru este să rămânem un punct de referință și un sprijin pentru agricultorii români.

Menționăm că Serviciul privat pentru situații de urgență – Speed Fire Protection va participa la acest eveniment pentru a asigura protecția și securitatea împotriva incendiilor, prin prezența cu #autospeciale, #autocisterne și a unei echipe specializate.

#AgriPlanta2023 #RomAgroTec #Agricultură #Inovație #SpeedFireProtection 🚜🌱

Conferința extraordinară organizată de către Facultatea de Pompieri din cadrul prestigioasei Academii de Poliție „A.I. Cuza” din București

Etichete: EtichetăAgriPlanta2023, EtichetăRomAgroTec
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?