Tipuri de autospeciale

Există mai multe tipuri de autospeciale destinate salvărilor de la înălțime, intervențiilor la calamități sau catastrofe, precum și la accidente rutiere. Acestea includ:

 1. Autospeciale pentru salvări la înălțime – Aceste autospeciale sunt echipate cu scări și alte dispozitive pentru a ajunge la înălțimi mari, cum ar fi clădiri și stâlpi de iluminat, pentru a salva oameni în pericol.
 2. Autospeciale pentru intervenții la calamități și catastrofe – Aceste autospeciale sunt concepute pentru a ajuta la intervenții în situații de urgență, cum ar fi cutremure, inundații, incendii sau alte evenimente majore.
 3. Autospeciale pentru intervenții în caz de incendii – Aceste autospeciale sunt utilizate pentru a stinge incendii și pot fi echipate cu apă, spumă sau alte substanțe pentru stingerea incendiilor.
 4. Autospeciale pentru intervenții în caz de accidente rutiere – Aceste autospeciale sunt utilizate pentru a ajuta la intervenții în caz de accidente rutiere și pot fi echipate cu echipamente speciale pentru a ajuta la eliberarea persoanelor din mașini și alte vehicule.
 5. Autospeciale pentru transportul pacienților – Aceste autospeciale sunt echipate pentru a transporta pacienți și pot fi utilizate pentru a ajuta la intervenții medicale de urgență sau pentru a transfera pacienți între spitale sau alte centre medicale.

Acestea sunt doar câteva exemple de autospeciale destinate intervențiilor de urgență. Există și alte tipuri de autospeciale, care sunt concepute pentru a răspunde la diferite situații de urgență și nevoi.

autocisterne

Autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, de capacitate medie si mică

AUTOSPECIALE DE LUCRU CU APĂ SI SPUMĂ DE CAPACITATE MEDIE SI MICĂ

DESTINATIE:

Autospecialele sunt destinate intervenţiei pentru stingerea incendiilor în medii diferite, de la rural sau urban, pana la zone industriale si mall-uri, punându-se accentul pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenţie şi utilizarea apei cu randament ridicat de stingere în spaţii închise sau deschise.

Autospecialele pot lucra independent (folosind apa din rezervorul propriu sau din alte surse) sau în cooperare cu alte autospeciale similare.

Sasiu:

 • Cabina cu 2 usi 1+2 locuri
 • Cabina cu 2 usi 1+3 locuri
 • Cabina dubla cu 4 usi 1+5 locuri
 • Greutatea totală admisă: ≤ 14.000 kg
 • Puterea specifica: 18 CP/to
 • Formula de transmisie: 4×2 sau 4×4
 • Capacitate rezervor de apă: 1.800 – 3.500 litri
 • Capacitate rezervor de spumă: 100- 350 litri

 Pompa:

 • 1- etaj de joasă presiune: 1.000 – 3.000 l/min/ 10 bar
 • 2- etaj de înaltă presiune: 200- 250 l/min/35-40 bar

Suprastructura:

Confectionată din profile de aluminiu, asamblată cu elemente de fixare anticorozive (sau profile din otel inoxidabil sau otel carbon, protejate prin zincare, grunduire si antifonare), imbracata cu tabla de aluminium, aplicata prin lipire;

 Echipamente si accesorii autospeciale:

AUTOSPECIALE DE INTERVENTIE RAPIDA

Autospeciale de interventie rapida

Autospecialele sunt destinate intervenţiei la stingerea incendiilor în mediul urban, cu străzi aglomerate sau înguste, ce nu permit accesul autovehiculelor cu dimensiuni de gabarite mari, punându-se accentul pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenţie şi utilizarea apei cu randament de stingere ridicat, pentru lichidarea incendiilor de mici dimensiuni sau împiedicarea extinderii acestora până la sosirea autospecialelor de mare capacitate.

Autospecialele pot lucra independent folosind apa din rezervorul propriu sau din alte surse de alimentare.

Vehicul:

 • Tip SUV, VAN, sau Saşiu cabină;
 • Cabină cu două usi (1+2 locuri) sau cu 4 usi (1+3 locuri);
 • Compartiment de transport instalatii, echipamente, accesorii;
 • Formula de tracțiune : 4×4;
 • Categoria de autovehicul : N1 G

Instalația de stins incendii:

 • Motopompa de lucru cu apa si spuma de inalta presiune: 100 bar, sau de ultra inalta presiune 170, 200 bar, sau motopompa tip CAFS;
 • Rezervor apa :
  • Tip material: răşini poliesterice armate cu fibră de sticlă;
  • capacitati cuprinse intre 200 litri si 1500 litri.
 • Rezervor spumant :
  • Tip material: răşini poliesterice armate cu fibră de sticlă;
  • capacitati cuprinse intre 15 litri si 100 litri.

Echipamente si accesorii autospeciale:

 • În funcție de specificațiile tehnice impuse de beneficiar.

In oferta noastra veti gasi autospeciale pentru pompieri de capacitate mare, medie si mica, cu apa si spuma si autospeciale de stins incendiile

Autospecialele pentru pompieri sunt un element important în lupta împotriva incendiilor și salvarea vieților. Autospecialele pentru pompieri sunt proiectate pentru a transporta echipamente de luptă împotriva incendiilor și pentru a transporta pompieri la locul intervenției. Aceste autospeciale pot varia în dimensiune și capacitate, pentru a răspunde la diferite nevoi și cerințe.

Autospecialele pentru pompieri cu capacitate mare sunt ideale pentru intervenții în clădiri mari și incendii mari. Aceste autospeciale sunt de obicei echipate cu sisteme de stropire a apei și a spumei, precum și cu o gamă largă de echipamente de luptă împotriva incendiilor, cum ar fi pompe și furtunuri de incendiu.

Autospecialele pentru pompieri cu capacitate medie sunt ideale pentru intervenții în clădiri de dimensiuni medii și pentru incendii de intensitate medie. Aceste autospeciale pot fi, de asemenea, echipate cu sisteme de stropire a apei și a spumei, dar de obicei nu au o capacitate atât de mare ca cele cu capacitate mare.

Autospecialele pentru pompieri cu capacitate mică sunt ideale pentru intervenții în clădiri mici și pentru incendii de intensitate mică. Aceste autospeciale pot fi, de asemenea, echipate cu sisteme de stropire a apei și a spumei, dar sunt mai ușoare și mai manevrabile decât cele cu capacitate mare sau medie.

Autospecialele de stins incendiile sunt special concepute pentru a transporta echipamente și materiale necesare pentru stinsul incendiilor, cum ar fi sisteme de refulare cu apă și spumă, furtunuri de incendiu, extinctoare și alte echipamente de luptă împotriva incendiilor. Aceste autospeciale sunt disponibile în diferite dimensiuni și capacități, pentru a răspunde la diferite nevoi și cerințe.

Pentru mai multe informații privind autospecialele de stingere si întreținerea acestora va rugăm sa ne contactați

Autospeciale Pompieri: Echipament esențial pentru intervenții rapide și eficiente

Etichete: autospeciale pompieri, Echipamente de stingere a incendiilor
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?