Stingător Pulbere Tip P2 – Protecția Eficientă împotriva Incendiilor

În fața amenințării incendiilor, unul dintre cele mai eficiente instrumente de protecție este stingătorul cu pulbere tip P2. Disponibil la SpeedFire.ro, acest dispozitiv presurizat permanent, cu o capacitate de 2 kg de pulbere ABC 40%, este esențial pentru stingerii incendiilor din clasele A, B și C, precum și pentru intervenția în cazul instalațiilor electrice cu tensiunea de lucru sub 1.000 V. Descoperiți beneficiile și caracteristicile acestui stingător de excepție, conceput pentru o utilizare ușoară și eficientă.

stingator-p2-victoria

Protejare Multifuncțională:

Stingătorul cu pulbere tip P2 este un instrument versatil, potrivit pentru combaterea incendiilor într-o gamă largă de situații:

1. Clasa A de Incendiu (Materiale Solide): Cu capacitatea sa de a stinge materiale solide în flăcări, stingătorul tip P2 este o soluție ideală pentru incendii care implică lemn, hârtie, textile și altele.

2. Clasa B de Incendiu (Lichide sau Solide Lichefiabile): Această categorie acoperă incendiile legate de lichide inflamabile precum uleiuri, benzine sau alcool, oferind o protecție esențială în astfel de scenarii.

3. Clasa C de Incendiu (Gaze Inflamabile): Stingătorul P2 este eficient și în situații care implică gaze inflamabile, furnizând rapid un control asupra acestor incendii periculoase.

4. Instalații și Echipamente Electrice sub Tensiune: Cu capacitatea de a interveni în cazul instalațiilor electrice cu tensiune sub 1.000 V, stingătorul contribuie la prevenirea incendiilor ce pot izbucni în astfel de medii.

Ușurință de Utilizare:

Stingătorul tip P2 dispune de caracteristici care fac utilizarea sa extrem de simplă și sigură:

Controlul Descărcării: Designul său ergonomic oferă protecție pentru mâini și control precis asupra direcției de descărcare a pulberii, facilitând intervenția rapidă în caz de urgență.
Pin de Siguranță: Pinul de siguranță asigură prevenirea descărcărilor accidentale, garantând utilizarea în siguranță.
Adecvat pentru Instalații Electrice: Acest stingător este potrivit pentru instalațiile electrice cu tensiune sub 1.000 V, până la o distanță minimă de 1 metru.

Design și Performanță Superioare:

Valvă Compactă și Stabilă: Stingătorul tip P2 dispune de o valvă robustă și stabilă, care asigură funcționarea fiabilă în orice situație de urgență.
Performanță de Stingere Clasa A, B, C: Cu abilitatea sa de a face față incendiilor din toate cele trei clase, acest stingător este un partener de încredere în situații critice.
Control al Presiunii Vizibil: Manometrul permite monitorizarea ușoară a presiunii, asigurându-vă că stingătorul este întotdeauna gata de acțiune.
Dispozitiv de Siguranță: Pentru evitarea suprapresiunii, acest stingător este echipat cu un dispozitiv de siguranță conform standardelor EN 3-7.

Stingătorul cu pulbere tip P2 de la SpeedFire.ro este soluția eficientă și versatilă pentru protecția împotriva incendiilor într-o varietate de scenarii. Cu o capacitate de 2 kg de pulbere ABC 40%, ușurință de utilizare și un design robust, acest dispozitiv este esențial pentru siguranța dumneavoastră și a mediului înconjurător. Comandați acum și pregătiți-vă să faceți față oricărei situații de urgență cu încredere.

Stingătorul cu Pulbere Tip P1: Alegerea Ideală pentru Protecția Autoturismelor

Etichete: EtichetăP2, Etichetăstingătoare P2, Etichetăstingătoare tip P2, Etichetăstingător P2, Etichetăstingător tip P2
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?