Prevenirea incendiilor – Stingerea flăcărilor – Protecție împotriva incendiilor

În fiecare zi în lume se produc nenumarate incendii. Departamentele de pompieri sunt chemate de foarte multe ori pe an din cauza izbucnirii incendilor sau a exploziilor. Oameni mor anual ca urmare a arsurilor, fumului si a părților de clădiri în cădere și a deversărilor. Pericolele pentru viață și sănătate sunt și mai mari pe timpul nopții: deși doar unul din trei incendii are loc pe timp de noapte între orele 23 și 7, două treimi dintre victime își pierd viața în acest interval de timp.

foc

Victimele incendiilor sunt luate prin surprindere în timpul noptii și nu pot scapa de pericol în timp util. Decesele cauzate de incendii sunt adesea cauzate de intoxicațiile cu fum; moartea este provocată de arsuri sau alte vătămări doar în foarte puține cazuri. Focul și fumul cauzează anual nenumarate cazuri de vătămări corporale.

Majoritatea persoanelor pot fi externate după acordarea primelor îngrijiri medicale. Totuși, câteva mii de victime ale incendiilor rămân cu vătămări pe termen mai lung.
În majoritatea cazurilor, aceste vătămări sunt arsuri.

Incendiile provoacă și daune materiale semnificative. Anual, companiile de asigurări înregistrează daune materiale majore la nivelul gospodăriilor și de miliarde la nivelul industriei, comerțului și agriculturii.
Incendiile produse în cadrul societăților sunt mult mai costisitoare decât cele produse în cadrul gospodăriilor: aici sunt incluse și situațiile în care se produc prejudicii de mare amploare care pot cauza daune în valoare de zeci sau chiar sute de milioane.

Autovehiculele iau foc în fiecare zi. Daunele rezultate se ridică la milioane de euro pe an. Datele statistice ale companiilor de asigurări cu privire la cauzele incendiilor indică anual nenumarate incendii la nivelul autobuzelor.

Apărarea împotriva incendiilor – PSI SU

Etichete: EtichetăPrevenirea incendiilor, EtichetăProtecție împotriva incendiilor, EtichetăStingerea flăcărilor
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?