Selectează o Pagină

Numele meu este Debu Adrian si doresc sa impartasesc cu voi, in cateva randuri, experienta mea in cadrul companiei Speed Fire Protection.

Eram in cautarea unui loc de munca stabil, cu program de lucru flexibil, asa ca am aplicat pentru un loc de munca la Speed Fire Protection. Imediat dupa solicitarea mea, am fost contactat de departamentul resurse umane al societatii, in vederea sustinerii unui interviu pentru angajare. Am inceput ca servant pompier si in aproximativ 5 luni, prin prisma calitatilor mele si datorita responsabilitatii si gradului de seriozitate si implicare de care am dat dovada atat individual cat si in echipa, am fost avansat in pozitia de responsabil de zona.

Timpul petrecut ca angajat al Speed Fire m-a insipirat pentru o noua experienta, iar in anul 2018 m-a determinat sa ma inscriu la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza.

In perioada lucrata la Speed Fire, am avut sustinerea colegilor si timp destul sa studiez individual in vederea sustinerii examenelor de admitere la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. In baza notelor obtinute la aceste examene am fost admis, iar acum sunt student la Academia de Politie.

Pentru mine, experienta cu Speed Fire Protection a fost foarte placuta, intr-un mediu familial, a fost ca o scoala de formare si o propulsare catre un viitor deschis pe mai multe ramuri profesionale.

Multumesc Speed Fire Protection

A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?