Pompa pentru inundații este un dispozitiv esențial pentru a face față situațiilor de urgență provocate de inundații. Aceasta este o motopompă flotabilă portabilă cu telecomandă pentru controlul comod al pompei de pe malul unui iaz sau râu, care poate oferi până la 1180 L/min și 4,3 bar.

Cum poate fi utilă o pompă pentru inundații în situații de urgență

Această pompă este soluția ideală pentru pomparea apei din surse naturale de apă, fiind un ajutor eficient pentru pompieri și pentru intervenția rapidă sau acolo unde este nevoie de pompare (pentru servicii comunale, firme de construcții, depozite logistice, fabrici..etc).

Motopompa flotabilă poate fi pornită prin telecomandă sau prin intermediul unui buton electric pe rezervor, manual ca sistem de rezervă. Această pompă este dotată cu un rezervor mare integrat de combustibil cu o capacitate de 6 litri, care permite pomparea fără a fi nevoie de realimentare mai mult de 3 ore. Acest lucru face ca această pompă să fie o alegere excelentă pentru situațiile de urgență unde sursele de combustibil pot fi limitate sau dificil de accesat.

Pompa flotabilă este prevăzută cu un plutitor de polietilenă rezistentă la impact, ceea ce o face ușor manevrabilă și ușor de depozitat. În plus, această pompă este echipată cu un motor puternic Briggs and Stratton, cu o putere maximă de 5,5 kW/PS. Sistemul de pornire este un cablu de tracțiune sau electric, ceea ce face ca pornirea acesteia să fie ușoară și rapidă.

Portabilitate și caracteristici tehnice ale pompei pentru inundații

Caracteristicile tehnice ale acestei pompe pentru inundații includ un debit maxim de 0-1350 L/min și o presiune maximă de 4,3 BAR. Ieșirea este B/75 și are o greutate de 30 kg, cu dimensiuni de 786 x 595 x 392mm. Debitul acestei pompe variază în funcție de presiunea necesară, astfel încât la 0,5 bar, pompa poate furniza un debit de 1075 LPM sau 236,6 gal/min, la 1 bar – 1014 LPM sau 223,2 gal/min, iar la 3 bar – 380 LPM sau 83,5 gal/min. Presiunea maximă nominală este de 4,3 bar sau 62,3 psi, iar înălțimea totală de livrare poate ajunge până la 43 m sau 140 ft. Minima adâncime de aspirație este de 15 mm sau 0,6 inci.

În concluzie, pompa pentru inundații este un dispozitiv esențial pentru situațiile de urgență provocate de inundații. Aceasta este flotabilă, portabilă, cu o carcasa ergonomica și poate fi controlată prin intermediul telecomenzii sau prin butonul electric de pe rezervor, ceea ce permite un control comod al pompei de pe malul unui iaz sau râu. Acest aspect este deosebit de important în situațiile de urgență, unde este necesar să se acționeze rapid și eficient. De asemenea, pompa poate fi pornită manual prin cablu de tracțiune, în cazul în care nu este disponibilă o sursă de alimentare electrică.

Pompa pentru inundații este flotabilă și portabilă, cu o carcasă ergonomică care facilitează transportul și manipularea acesteia. Datorită flotabilității sale, pompa poate fi ușor manevrată pe suprafața apei, fiind astfel ideală pentru pomparea apei din surse naturale, cum ar fi iazurile sau râurile.

Motorul Briggs and Stratton al pompei are o putere maximă de 5,5 kW/PS, ceea ce îi permite să ofere un debit maxim de 1180 L/min și o presiune de 4,3 bar. În plus, pompa este prevăzută cu un rezervor integrat de combustibil cu o capacitate de 6 litri, care permite funcționarea acesteia timp de până la 3 ore fără realimentare.

Utilizarea pompelor pentru inundații în diferite domenii și sectoare

Pompa flotabilă poate fi folosită pentru umplerea rezervoarelor, drenarea zonelor inundate sau pentru stingerea incendiilor. Aceasta poate fi de un real ajutor pentru pompierii care intervin în situații de urgență sau pentru serviciile comunale, firmele de construcții, depozitele logistice sau fabricile care au nevoie de o soluție eficientă pentru pomparea apei.

Debitul maxim al pompei depinde de presiunea de funcționare și poate ajunge la 1350 L/min. În funcție de presiune, debitul poate varia între 380 L/min și 1075 L/min. Pompa este prevăzută cu o ieșire B/75, iar înălțimea totală de livrare poate ajunge până la 43 m.

În concluzie, pompa pentru inundații flotabilă și portabilă este un dispozitiv esențial în situațiile de urgență provocate de inundații. Aceasta poate fi ușor manevrată pe suprafața apei, poate fi controlată comod prin intermediul telecomenzii sau prin butonul electric de pe rezervor și poate oferi un debit maxim de 1180 L/min și o presiune de 4,3 bar. Cu ajutorul acestei pompe, este posibilă pomparea apei din surse naturale, drenarea zonelor inundate sau stingerea incendiilor.

Etichete: Etichetăpompa inundatii, Etichetăpompe pentru inundații
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?