Victoria Industry Fire SRL: Fabrica de Stingătoare Românești de Încredere

Introducere în povestea fabricii de stingătoare

Fabrica de stingatoare Victoria Industry Fire SRL, cu sediul în Chiajna, Ilfov, este o fabrică de stingătoare fondată în 2006 cu pasiunea de a oferi produse românești, fabricate local, într-o viziune de a investi în țară și în resursele umane. Această fabrică de stingătoare nu doar produce, ci și susține ferm ideea că România are potențialul să devină un hub de producție, contrar trendului predominant de import.

Încrederea în România

Echipa Victoria Industry Fire SRL crede cu tărie în România și în forța pe care fiecare individ o deține pentru a contribui la îmbunătățirea țării. Având încredere în calitatea produselor locale, acești oameni au decis să ignore scepticismul și să-și urmeze visul de a crea produse de calitate în țară.

Fabrica de stingătoare Victoria

Ambiții Mari și Opoziție Înfruntată

Cu ambiții mari de a deveni un brand de țară recunoscut la nivel internațional, Victoria Industry Fire SRL nu s-a lăsat descurajată de opoziție. Despuind cu îndrăzneală critici precum “sunteți nebuni” sau sugestii de a importa și a vinde, fabrica de stingătoare a continuat să investească timp și efort în cercetare.

Primele Autorizații și Drumul Înainte

Cu ajutor divin și pași mărunți, fabrica de stingătoare Victoria Industry Fire SRL a obținut, după doi ani de muncă susținută, primele autorizații pentru producția de stingătoare de incendiu. Acesta este doar începutul, iar compania are planuri ambițioase de a dezvolta și alte produse din sfera prevenirii și stingerii incendiilor.

stingătoare certificate

Conformitate și Certificări

Stingătoarele produse de fabrica Victoria Industry Fire SRL sunt supuse strictelor regulamente de conformitate. Încadrându-se sub incidența Ordinului Nr. 88 din 2 aprilie 2012, compania respectă Metodologia de certificare a conformității emisă de Ministerul Administrației și Internelor. Pentru a asigura consumatorii că achiziționează produse certificate legal în România, aceștia pot consulta Lista Produselor Certificate / Notificata, actualizată de două ori pe lună pe site-ul www.igsu.ro.

Teste Riguroase și Standarde Îndeplinite

Stingătoarele VICTORIA, marcă înregistrată a fabricii, sunt supuse unor teste în laboratoare acreditate la nivel european. Ele îndeplinesc cu strictețe cerințele impuse de standardele în domeniu, atât naționale, cât și europene. Aceste informații sunt publicate și actualizate în lista oficială menționată mai sus.

Tehnologie modernă

Fabrica de Stingătoare Victoria Industry Fire SRL: O Perspectivă Detaliată

1. Misiunea Companiei

Victoria Industry Fire SRL are ca misiune principală producerea de produse românești, fabricate cu grijă în România. Cu ambiția de a deveni un brand de țară recunoscut la nivel internațional, fabrica se concentrează pe producția și comercializarea stingătoarelor de înaltă calitate și dezvoltarea de soluții personalizate pentru protecția împotriva incendiilor.

2. Producția de Stingătoare

Procesul de fabricație al stingătoarelor este complex și necesită atenție deosebită la detalii. Utilizând tehnologii de ultimă generație, fabrica de stingătoare Victoria Industry Fire SRL oferă o gamă completă de stingătoare, inclusiv cele cu pulbere, cu spumă și CO2 . De la selecția meticuloasă a materialelor de calitate superioară până la asamblarea manuală și teste riguroase, fiecare etapă este crucială pentru asigurarea conformității cu standardele de siguranță.

3. Soluții Personalizate pentru Protecție

Fabrica de stingătoare Victoria Industry Fire SRL nu se rezumă doar la producția de stingătoare, ci oferă și soluții personalizate pentru protecția împotriva incendiilor. Prin colaborarea strânsă cu clienții, compania identifică nevoile specifice și livrează soluții adaptate, demonstrând angajamentul său față de siguranța comunității.

Distribuitor fabrica stingătoare

4. Distribuția la Nivel Național

Distribuția la nivel național este o componentă esențială a afacerii. Victoria Industry Fire SRL este în căutare activă de distribuitori la nivel național pentru a extinde rețeaua sa de distribuție. Fabrica de stingătoare oferă suport și își propune să construiască relații durabile cu partenerii săi, consolidându-și prezența în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor.

Concluzie

În concluzie, Victoria Industry Fire SRL reprezintă o fabrică de stingătoare românească de încredere, dedicată producerii și comercializării de produse de înaltă calitate destinate prevenirii și stingerii incendiilor. Cu o misiune fermă de a promova produsele românești, fabrica de stingătoare are ambiții mari de a deveni un brand de țară recunoscut la nivel internațional. Prin procesul de producție de ultimă generație și oferirea de soluții personalizate, Victoria Industry Fire SRL se impune ca un jucător cheie în asigurarea siguranței împotriva incendiilor în România.

Fabrică de stingătoare autorizate

Fabrica de stingătoare este deschisă la colaborări cu distribuitori la nivel național și continuă să-și dezvolte gama de produse în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați site-ul oficial al fabricii de stingătoare.

Speed Fire Protection şi Victoria Industry Fire, două companii de elită care te pot proteja de incendii

Etichete: Etichetăfabrica de stingătoare, Etichetăfabrica de stingătoare românești
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?