🏆 ISU Ialomița: Concursurile Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița, în colaborare cu Consiliul Județean Ialomița, miercuri, 7 iunie 2023, începând cu ora 9:00. Etapa județeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență a avut loc pe Stadionul Municipal din Slobozia și a fost coordonată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

La concurs au participat membri ai serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din localitățile și operatorii economici din județul Ialomița. Aceștia s-au întrecut în 3 probe practice: Pista cu obstacole pe 100 m, Ștafeta 4×100 m și Dispozitivul de intervenție. Echipajele care au luat startul în competiție au fost Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Făcăeni, Grindu și Perieți, precum și echipaje de la Serviciile Private pentru Situații de Urgență Expur Slobozia, Libra Fire, Dedeman și Speed Fire Protection .

SPSU Concursurile Profesionale SPSU

Echipele care au obținut locul I în cele două secțiuni, respectiv Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență și Servicii Private pentru Situații de Urgență, s-au calificat pentru faza interjudețeană, unde vor concura alături de echipe din alte șase județe.

👏 Felicitări echipei SpeedFire.ro pentru performanțele lor din cadrul concursului.

Etichete: EtichetăConcursurile Profesionale SPSU, EtichetăISU Ialomița, EtichetăSPSU
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?