În data de 9 iunie 2018 Serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din Bucuresti – Ilfov s-au întrecut în cadrul concursurilor profesionale, unde şi-au dovedit calităţile şi aptitudinile de pompieri. SpeedFire Protection a fost prezentă la aceasta ediţie.

Echipele câştigătoare la concursurile profesionale ale pompierilor civili (S.V.S.U./ S.P.S.U.) vor reprezenta Bucuresti – Ilfov la faza zonală.

În data de 9 iunie 2018, începând cu ora 08.00, s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Concursul, cu tematică specifică serviciilor pentru situaţii de urgenţă, are caracter tehnico-aplicativ şi sportiv şi se organizează anual cu pompierii civili din cadrul serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, care activează în cadrul primăriilor şi al societăţilor comerciale din judeţ.

Întrecerea constă în trei probe: „Pista de îndemânare şi viteză”; „Dispozitivul de intervenţie” şi „Ştafeta 4 x 100 metri”.

Pe parcursul acestor manifestări se au in vedere următoarele: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă; evaluarea nivelului de pregătire, a capacităţii de intervenţie şi popularizarea în rândul cetăţenilor a unor aspecte specifice activităţilor desfăşurate de către serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La această etapă vor participa servicii voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă in întreaga ţară.

Competiţia este organizată, ca în fiecare an, de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Cei care îşi vor adjudeca locul întâi şi implicit, vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, au ocazia să reprezinte judeţul lor la faza interjudeţeană, care se va desfăşura pe parcursul lunii iulie.

Echipele participante au avut de parcurs probele:

Pista cu obstacole pe 100 m;
Ștafeta 4×100 m;
Dispozitivul de intervenție – Speed Fire Protection SRL – Locul I

Speed Fire Protection SRL a participat la Etapa I a Concursurilor Serviciilor private pentru Situații de Urgență etapa Bucuresti – Ilfov 2018 ocupand locul I general, urmand sa participe la Etapa II in Iulie 2018.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă – etapa București-Ilfov

A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?