Etapa I a Concursurilor Serviciilor Private pentru Situații de Urgență etapa Bucuresti – Ilfov 2016, competiția are loc la Centrul de Pregătire al Pompierilor „General de brigadă Corneliu Stoicheci”.

Concursurile profesionale ale serviciilor private pentru situații de urgență au ca obiectiv principal dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență.

Pe parcursul acestor manifestări se au in vedere următoarele: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă; evaluarea nivelului de pregătire, a capacităţii de intervenţie şi popularizarea în rândul cetăţenilor a unor aspecte specifice activităţilor desfăşurate de către serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Echipele participante au avut de parcurs probele:

Pista cu obstacole pe 100 m;
Ștafeta 4×100 m;

Speed Fire Protection SRL a participat la Etapa I a Concursurilor Serviciilor private pentru Situații de Urgență etapa Bucuresti – Ilfov 2016 ocupand locul II general, urmand sa participe la Etapa II in Iulie 2016.

SVSU Teius a castigat etapa judeteana a concursului serviciilor …

S.P.S.U. al Saint Gobain Glass şi S.V.S.U. Independenţa au ieşit …

A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?