Stingătoare cu pulbere

Afișez 1 - 9 din 15 rezultate

Stingătoare de incendiu cu pulbere – presurizate permanent si destinate stingerii începuturilor de incendii pentru focarele de tip A, B si C, conform SR EN 3-7 si din instalatiile electrice cu tensiunea de lucru sub 1.000 V.
Stingătoare tip P (pulbere): P1, P2, P3, P4, P6P9P12, P25, P50, P100, P150;

Stingătoarele de incendiu cu pulbere sunt destinate pentru stingerea începuturilor de incendii din clasa A, B și C, conform standardului SR EN 3-7, dar și pentru stingerea incendiilor din instalatiile electrice cu tensiunea de lucru sub 1.000 V. Acestea sunt presurizate permanent, ceea ce înseamnă că sunt pregătite pentru utilizare imediată în caz de incendiu.

Stingătoarele de incendiu cu pulbere conțin, de obicei, pulbere de fosfat monoamonic sau de bicarbonat de sodiu. Acestea funcționează prin acoperirea incendiului cu pulbere, reducând astfel accesul la oxigen și eliminând astfel sursa de combustie. Pulberea poate, de asemenea, să acționeze ca un agent de răcire, reducând temperatura și prevenind astfel reaprinderea incendiului.

Este important să se utilizeze stingătoarele de incendiu cu pulbere numai în incendii pentru care sunt potrivite și să se urmeze instrucțiunile de utilizare a acestora. De asemenea, este important să se acționeze cu precauție atunci când se utilizează stingătoare de incendiu cu pulbere.

Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?