Responsabilitatea de a obține autorizația de securitate la incendiu poate varia in functie de legislatia in vigoare. In general, proprietarii sau administratorii de cladiri sunt responsabili pentru a obține autorizatia de securitate la incendiu, inclusiv pentru a verifica si a mentine toate masurile de securitate la incendiu necesare.

In unele cazuri, responsabilitatea poate fi impartita intre proprietari, administratori si chiriasi, in functie de acordurile incheiate intre acestia.

In plus, responsabilitatea poate fi impartita intre diferite departamente sau agentii guvernamentale, in functie de legislatia in vigoare.

Este important sa verificati legislatia in vigoare si sa va consultati cu un specialist in securitate la incendiu pentru a determina cine are responsabilitatea de a obține autorizația de securitate la incendiu si care sunt cerintele specifice.

Autorizația de securitate la incendiu este obligatorie pentru un număr de entități, inclusiv:

  1. Clădiri publice: clădiri de cult, școli, spitale, instituții publice, instituții de stat, instituții culturale, cinematografe, teatre, biblioteci, muzee etc.
  2. Clădiri de locuit: blocuri de locuințe, case particulare, ansambluri rezidențiale etc.
  3. Unități de producție și comerciale: magazine, mall-uri, hoteluri, restaurante, parcuri industriale etc.
  4. Spații cu un grad ridicat de pericol: benzinării, depozite de produse inflamabile, depozite de materiale periculoase etc.
  5. Alte tipuri de clădiri: clădiri culturale, istorice, religioase, monumente etc.

Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de clădiri care sunt obligate să obțină autorizație de securitate la incendiu. Este important să se respecte regulile și standardele în vigoare pentru securitatea la incendiu și să se obțină autorizația necesară înainte de a începe activitățile într-o clădire.

A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?