Autoturisme de clasa mică sau medie: – stingătorul tip spray sau extinctor p1

Stingătoarele de tip spray sau extinctorul P1 sunt adecvate pentru autoturismele mici sau medii. Acestea sunt de obicei mai mici în dimensiune și mai ușoare decât alte tipuri de stingătoare, făcându-le mai ușor de utilizat în caz de urgență.

Stingătoarele de tip spray utilizează o substanță chimică specială pentru a stinge incendiile, în timp ce extinctorul P1 utilizează o pulbere ABC (clasele de foc A, B și C) pentru a stinge incendiile de combustibili lichizi, materiale combustibile solide și gaze.

Este important să verificați capacitatea și data de expirare a stingătorului de tip spray sau a extinctorului P1 înainte de a-l achiziționa sau de a-l utiliza. De asemenea, este recomandat să verificați periodic stingătorul pentru a vă asigura că este încă funcțional și că poate fi utilizat în caz de urgență

Autoturisme de teren (SUV-uri), autoutilitare (dube), utilaje agricole si construcții de mici dimensiuni se recomanda stingătoarele tip P2 sau P3.

Pentru autoturisme de teren (SUV-uri), autoutilitare (dube), utilaje agricole și construcții de mici dimensiuni, se recomandă de obicei stingătoarele tip P2 sau P3. Aceste tipuri de stingătoare sunt mai mari decât cele de tip spray sau extinctorul P1, și de obicei au o capacitate mai mare și pot fi utilizate pentru a stinge incendii mai mari sau mai intense.

Stingătoarele tip P2 utilizează o pulbere ABC (clasele de foc A, B și C) pentru a stinge incendiile, iar stingătoarele tip P3 utilizează o pulbere BC (clasele de foc B și C). Stingătoarele tip P2 și P3 sunt, de obicei, mai scumpe decât cele de tip P1, dar oferă o protecție mai mare împotriva incendiilor.

Este important să verificați manualul proprietarului sau să consultați producătorul pentru a determina tipul potrivit de stingător pentru vehiculul dvs. și pentru a vă asigura că îl utilizați în mod corespunzător în caz de urgență. De asemenea, este important să verificați periodic stingătorul pentru a vă asigura că este încă funcțional și că poate fi utilizat în caz de nevoie.

Camioane de marfa, utilaje agricole de mari dimensiuni recomandare extinctor P6

Pentru camioanele de marfă și utilajele agricole de mari dimensiuni, precum excavatoare sau buldozere, se recomandă de obicei utilizarea extinctorului P6. Acesta este un extinctor cu pulbere uscată de mare capacitate, care poate stinge incendii de clasă A, B și C.

Extinctorul P6 are o capacitate mare de stingere și poate fi utilizat pentru a stinge incendii mari sau mai intense, cum ar fi cele cauzate de combustibili lichizi sau materiale combustibile solide. Este important să verificați capacitatea și data de expirare a extinctorului înainte de a-l achiziționa sau de a-l utiliza și să îl verificați periodic pentru a vă asigura că este încă funcțional și că poate fi utilizat în caz de urgență. De asemenea, este important să respectați instrucțiunile producătorului pentru a utiliza corect extinctorul.

Etichete: Extinctoare, extinctor auto, stingator auto, stingator de incendiu tip P6
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?