Accesorii de trecere a apei – elemente esențiale în sistemul de stingere a incendiilor

Accesoriile de trecere a apei sunt elemente esențiale în sistemul de stingere a incendiilor și sunt utilizate pentru a permite trecerea apei de la o conductă la alta sau pentru a face trecerea apei prin structuri cum ar fi pereți sau pardoseli. Acestea pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în sisteme de stingere cu apă, hidranți exteriori și interiori, pompe de incendiu și alte echipamente de stingere a incendiilor.

Principalele tipuri de accesorii de trecere a apei includ următoarele:

 1. Robinete de trecere a apei: Acestea permit trecerea apei de la o conductă la alta și sunt utilizate în general pentru a dirija apa către o anumită zonă sau pentru a întrerupe fluxul de apă.
 2. Tee-uri și coturi: Acestea permit modificarea direcției fluxului de apă prin intermediul conductelor. Tee-urile sunt utilizate pentru a face ramificații în conducte, iar coturile sunt utilizate pentru a schimba direcția conductei.
 3. Valva de reținere: Aceasta este o valvă specială care permite apei să curgă într-o singură direcție. Aceasta previne refluxul apei și poate fi utilizată în sisteme de stingere cu apă pentru a preveni contaminarea apei din sistem.
 4. Racorduri de furtun: Acestea sunt utilizate pentru a conecta furtunurile la pompele de incendiu și la hidranții interiori sau exteriori. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și sunt utilizate pentru a permite trecerea apei prin furtunuri.
 5. Reductoare: Acestea sunt utilizate pentru a reduce dimensiunea conductei și a crește presiunea apei. Acestea sunt utilizate, de obicei, în sisteme de stingere cu apă pentru a crește presiunea apei în zonele mai îndepărtate de pompele de incendiu.

Scopul și utilitatea acestor accesorii de trecere a apei în domeniul apărării împotriva incendiilor este de a asigura o distribuție eficientă a apei și o presiune adecvată în sistemele de stingere cu apă, astfel încât să se poată stinge incendiile într-un mod cât mai eficient și mai rapid posibil. Acestea joacă un rol important în garantarea siguranței și protecției împotriva incendiilor în clădiri și alte structuri.

Gamă completă de accesorii si produse PSI – cutii hidrant, pichete PSI, furtunuri refulare, racorduri, reducții, țevi refulare, extinctoare, hidranți, tunuri apa, unelte psi, echipament pompieri, autospeciale intervenții

Gama completă de accesorii si produse PSI este formată dintr-o serie de echipamente și accesorii utilizate în sistemele de stingere a incendiilor, precum și în intervențiile de urgență ale pompierilor. Aceasta poate include următoarele:

 1. Cutii hidrant: Acestea sunt cutii metalice care conțin accesorii și echipamente pentru sistemul de hidranți.
 2. Pichete PSI: Panourile PSI sunt accesorii care permit pompierilor să conecteze furtunurile la hidranți sau la alte surse de apă.
 3. Furtunuri de refulare: Acestea sunt furtunuri flexibile care transportă apa de la sursa de alimentare la locul de stingere a incendiului.
 4. Racorduri: Racordurile sunt piese de legătură utilizate pentru a conecta diferite componente ale sistemului de stingere a incendiilor.
 5. Reducții: Acestea sunt componente utilizate pentru a reduce dimensiunea conductelor și a crește presiunea apei.
 6. Țevi de refulare: Acestea sunt țevi utilizate pentru a transporta apa de la pompele de incendiu la sursele de stingere a incendiului.
 7. Extinctoare: Stingătoarele sunt dispozitive portabile utilizate pentru a stinge incendiile mici sau pentru a controla incendiile până la sosirea pompierilor.
 8. Hidranți: Aceştia sunt surse permanente de apă care sunt instalate în afara clădirilor și sunt conectate la rețelele de apă publice.
 9. Tunuri de apă: Acestea sunt dispozitive utilizate pentru a proiecta apa la distanță mare, de obicei utilizate pentru a acoperi suprafețe mari.

Pentru mai multe informații şi cereri de ofertă privind accesoriile de trecere a apei vă rugăm să ne contactaţi.

Etichete: Etichetăaccesorii de trecere a apei, Etichetăfurtun incendii, Etichetăracorduri de refulare, EtichetăRacorduri storz, Etichetăreductii, Etichetăteava pompieri
A fost de ajutor articolul?
DaNu
Echipament PSI0
Nu ai echipament PSI in cos!
Continua cumparaturile
0
Contactează-ne
Bună ziua 👋
Cu ce ​​vă putem ajuta?